cultura

Un calendari recull tradicions i festes de tot l'any a Tossa

La iniciativa d'una farmàcia inclou el vot del pelegrí i la fi de la temporada turística

La farmàcia Castelló de Tossa de Mar, que regenta Ramon Castelló, ha elaborat un calendari que recull les tradicions i festes més destacades del 2015 a la vila. Inclou, entre d'altres, el vot del pelegrí del 20 de gener, conegut pels tossencs per “pare pelegrí”, o el final de la temporada turística, que sol marcar l'aplec de Sant Grau, a l'ermita i equipament al cor del massís de Cadiretes, entre Tossa i Llagostera.

L'establiment, que és a l'avinguda Ferran Agulló, ha volgut destacar d'aquesta manera les tradicions “que es conserven i que s'han transmès de pares a fills, de generació en generació”, segons destaquen en una explicació de la iniciativa. A l'estiu, s'hi destaca la fira del dibuix i de la pintura, al passeig, i la rua d'estiu de carnaval. A l'octubre, en canvi, hi ha l'esmentat aplec de Sant Grau, però també l'aplec de la sardana amb el seu tradicional concert al cinema Montserrat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia