cultura

Llancen una campanya per a microfinançar un documental sobre Ovidi Montllor

“Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai és va fer”, és el projecte que preparen les productores Aire de Cinema i Diagonal TV

La iniciativa original pretenia comptar en forma de biopic la vida de l'artista valencià subratllant les dificultats que va tindre per a actuar a partir dels anys huitanta

Les productores Aire de Cinema i Diagonal TV han arrancat la preproducció d'un documental sobre la vida del cantant i poeta alcoià Ovidi Montllor coincidint amb la commemoració del vint aniversari de la seua mort. Per a finançar el projecte, titulat “Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai és va fer”, han llançat una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami.

“Ovidi, la pel·lícula” era el nom del projecte original, que pretenia comptar en forma de biopic la vida de l'artista valencià posant l'accent en les dificultats que va tindre per a actuar a partir dels anys huitanta, amb la democràcia ja assentada, expliquen els responsables de la iniciativa en un comunicat. “Des del començament, –prosseguixen– el projecte ha comptat amb la participació d'actors com Eduard Fernandez o Rosana Pastor i amb el suport de TV3, però sempre va faltar un últim reconeixement, el de les institucions valencianes, amb RTVV al capdavant, que sempre van negar el seu suport a una pel·lícula sobre Ovidi Montllor”.

Ara, sota la direcció de Vicent Tamarit, el projecte s'ha reformulat en forma de documental. Així, “Ovidi, el making of de la pel·lícula que mai és va fer” pretén ser un documental diferent, on el fil conductor serà el d'un actor, Eduard Fernández, que buscant el seu personatge, trobarà elements desconeguts fins ara de la vida d'Ovidi.

Paral·lelament, l'espectador coneixerà la història d'una productora, Rosana Pastor, que intenta alçar el projecte de la pel·lícula i que es troba amb tot tipus de dificultats. El projecte actualment té la participació confirmada de TVC i s'està negociant amb TVE.

Però la producció encara no està tancada, i es per això que s'obri una campanya de micromecenatge mitjançant la plataforma Verkami, per a aconseguir els 30.000 euros per a començar el rodatge.

Recompenses

Els mecenes podran participar en el projecte amb aportacions que van des dels 10 als 250 euros i a canvi rebran DVD, visites al rodatge o invitacions a l'estrena.

A més, la productora també ha habilitat una recompensa destinada a associacions i grups, mitjançant la qual, aportant 300 euros, s'organitzarà una projecció privada amb la participació de l'equip de la pel·lícula.

La campanya –oberta des del 8 de gener– permetrà fer aportacions durant els pròxims 40 dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia