cultura

La comèdia ‘Losers' obre a Lloret els espectacles del Teatre de la Costa Brava Sud

La trentena de propostes inclouen Sol Picó, Anna Sahun, Ramon Madaula i l'Orquestra Jove de la Selva

‘El crèdit' i ‘M.A.R.I.L.U.L.A.', muntatges destacats

Una trentena d'espectacles formen part de l'oferta del primer semestre del 2015 del Teatre de la Costa Brava Sud. Els ajuntaments de Lloret de Mar i Blanes, que per quart any han planificat la cartellera dels seus teatres de manera conjunta, ofereixen música, màgia, teatre i dansa des d'aquest dissabte fins al 21 de juny. La comèdia Losers, amb Alba Florejachs i Jordi Díaz, aixecarà el teló dissabte a la nit (a les 10) a Lloret.

Alguns dels millors actors de l'escena del país visitaran fins al juny la Selva marítima. Hi seran Jordi Bosch i Jordi Boixaderas amb El crèdit, espectacle de Jordi Galceran que dirigeix Sergi Belbel. Els dos actors seran el 8 de maig a Lloret, i el 23 d'abril hauran visitat Blanes. Amb Barcelona/Roda de Ter. Crònica d'una amistat, tots dos escenificaran la correspondència entre els poetes Joan Vinyoli i Miquel Martí i Pol. Els acompanya Lluís Soler.

‘Idiota'

Ramon Madaula i Anna Sahun representaran Idiota, dirigida per Jordi Casanoves, el 21 de març a Blanes. El dia abans, a Lloret, Mònica Glaenzel protagonitzarà el monòleg M.A.R.I.L.U.L.A., dirigit per Roger Peña.

Pel que fa a la música, el cantautor granadí Paco Damas farà un concert a a Lloret el 17 d'abril cantant poetes universals amb Que a todas las balas se les haga de noche. La Cobla Ciutat de Girona, que fa 40 anys, serà a Lloret, igual que l'Orquestra Jove de la Selva el 16 de maig. La dansa tindrà cabuda a la Costa Brava Sud amb Sol Picó i Ernesto Collado i One-hit wonders. Més informació a www.teatredelacostabravasud.cat.

LA XIFRA

4
programacions
conjuntes han elaborat els ajuntaments de Blanes i Lloret amb el Teatre de la Costa Brava Sud.

LA DATA

23.04.15
és el dia que Lluís Soler, Jordi Boixaderas i Jordi Bosch escenificaran les cartes entre Vinyoli i Martí i Pol.

Companyies locals i funcions familiars

Els organitzadors de la programació destaquen que companyies teatrals amateurs i entitats de Blanes i Lloret també hi tenen cabuda. És el cas, entre d'altres, del Dia d'Andalusia, amb espectacles a Blanes el 21 de febrer i el 28 de març organitzats per la Casa de Andalucía i l'associació Amigos de Ardales respectivament. Hi haurà set funcions familiars, com ara les del Grup Rialles de Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia