cultura

La biblioteca Central colomenca reobre sis mesos després del foc

La biblioteca Central de Santa Coloma de Gramenet reobre aquesta tarda després d'haver estat més de sis mesos tancada per un incendi que va afectar l'equipament el passat 16 d'agost. Els treballs de condicionament han consistit en la renovació total de la instal·lació elèctrica, que va quedar molt afectada a causa del foc, que també va malmetre les línies telefòniques, part del mobiliari, els equips informàtics i el fons bibliogràfic, deteriorat sobretot a causa del sutge. L'incendi, causat per un curtcircuit al quadre elèctric i localitzat a la planta baixa, va provocar una gran acumulació de fum al recinte, mentre que l'aspersió d'aigua va causar filtracions al soterrani.

A partir d'avui, la biblioteca reprèn l'activitat en el seu horari habitual. D'aquesta manera, la ciutat té complet el mapa de biblioteques, amb els quatre centres en funcionament. La biblioteca Central sumarà als serveis que oferia abans del tancament el de punt d'informació turística. L'equipament s'ocuparà ara, juntament amb les altres biblioteques de la ciutat, de difondre els atractius turístics que ofereix Santa Coloma de Gramenet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia