cultura

Els temps no canvien

Dylan, Pet Shop Boys, Spandau Ballet, Melody Garlot, Paul Weller, Buena Vista Social Club i Angus & Julia Stone, dins del cartell del Festival Jardins Pedralbes

Clàssics de diferents èpoques alternen amb alguna proposta de nova fornada

Hi ha espai per gent jove com Jessie J (16/06) cridada a formar part de la constel·lació de dives pop; o Melody Garlot (30/06), que amb només 30 anys ja comença entrar en l'univers dels clàssics, o la parella de germans que formen el duet d'harmonies folk renovades Angus & Julia Stone (07/07). Però la tercera edició del Festival de Música de Barcelona Jardins Pedralbes tindrà la solera musical del segle XX, el que confirma que en el pop, els temps no canvien tant com va anunciar fa dècades Bob Dylan (04/07), que serà un dels molt possibles caps de cartell del festival. Se l'espera perquè interpreti temes del seu darrer àlbum d'homenatge a Sinatra, però mai se sap quan ens tracta del geni de Minnesota.

Des dels setanta, i hereus de la cançó comercial de protesta, Ana Belén i Víctor Manuel (14706) tornen a trepitjar escenaris junts amb un nou disc que recull versions de Dinarama, Billy Joel, Astor Piazzolla, Leonard Cohen i Rubén Blades.

Però la dècada prodigiosa que recuperarà el festival serà la dels vuitanta amb Pet Shop Boys (08/06), amb un dels seus muntatges espectaculars; Spandau Ballet (20/06), un dels grups que va fer esclatar el moviment dels New romantics i Paul Weller (02/07) que va transitat del post punk a la new wave amb el grup d'inspiració mod The Jam.

El festival d'estiu tindrà l'atractiu de la darrera gira de l'orquestra Buena Vista Social Club (19/06); Goran Bregovic (13/06) Anastacia (06/07); Miguel Poveda (09/07) i Sara Baras (24 i 25/06). Les entrades, demà a la venda des de 18 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia