cultura

Lloret celebra el Dia Mundial del Teatre, demà

Es representarà l'obra ‘La Teoria del Riure', de Claret Papiol

Lloret de Mar s'afegeix un any més demà a la celebració del Dia Mundial del Teatre, que va ser creat el 1961 per l'Institut Internacional del Teatre i que se celebra cada 27 de març. Per celebrar l'efemèride ha preparat una programació que vol apropar elements de la formació i la creació teatral als espectadors. Demà a 2/4 de 9 del vespre es farà la lectura d'un manifest a la biblioteca a càrrec de vuit agrupacions teatrals que hi ha al municipi: Jubil@2 (el grup de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran), Muekka, Ja Cobrarem, Quantus Teatre, Casal de l'Obrera, Aula Municipal de Teatre, Associació Teatral de Treballadors de l'Ajuntament de Lloret (Attall) i Sempre Anem Tard.

Després es representarà l'obra La teoria del riure, a càrrec de Claret Papiol, a la sala polivalent de la Casa de la Cultura. La funció s'emmarca en la programació del Lloret Espai Off, que ofereix teatre en espais no habituals amb l'objectiu de difondre el teatre arreu del municipi. Aquesta programació funciona pel sistema de taquilla inversa: cal recollir l'entrada prèviament a la biblioteca i es paga en sortir de l'espectacle en funció del que l'espectador creu que val el que ha vist. El preu el posa l'espectador.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia