cultura

El Cor del Patriarcat de Moscou obre avui el cicle Guíxols Escena

També s'hi podrà veure ‘Terra baixa' amb Lluís Homar, ‘La plaza del Diamante' amb Lolita, el Mag Lary i ‘Som com som'

Un concert extraordinari de Setmana Santa del prestigiós Cor del Patriarcat de Moscou obrirà avui, a l'església del monestir de Sant Feliu (21.30 h, 22 euros), el cicle Guíxols Escena de primavera, que inclourà quatre espectacles més al teatre auditori Narcís Masferrer. El Cor del Patriarcat de Moscou és un conjunt professional integrat per dotze veus masculines d'acord amb la tradició de les petites esglésies de la vella Rússia. El seu director, Anatoly Grindenko, és un cèlebre músic rus conegut sobretot com a intèrpret de viola de gamba, i el cor s'ha especialitzat en la recuperació de cants antics a la manera tradicional, però posant-los al servei de la litúrgia actual.

Guíxols Escena continuarà el 4 d'abril amb la Lary Poppins del Mag Lary (19 h, 12 i 8 euros), i el 10 d'abril tindrà lloc la presentació del CD Som som som, de l'Escola Municipal de Música de Sant Feliu (20 h, gratuït).

El 26 d'abril s'ha programat Terra baixa, el clàssic d'Àngel Guimerà, interpretat només per Lluís Homar, sota la direcció de Pau Miró (19 h, 20 i 15 euros). També s'hi podrà veure una altra relectura unipersonal d'un clàssic, La plaza del Diamante, de Mercè Rodoreda, en un monòleg de Lolita Flores, dirigida per Joan Ollé, el 17 de maig (19 h, 20 i 15 euros).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.