cultura

Les Jornades Breyting, a Vidreres

Se celebren per segon any per promoure el coneixement i la cultura

La segona edició de les Jornades Breyting, amb el lema Informació, coneixement i xarxa, se celebraran del 10 al 12 d'abril al Teatre del Casino de Vidreres, comissionades per l'exconseller de Cultura de la Generalitat Joan Manuel Tresserras. Pensades com un espai de divulgació, intercanvi d'idees i reflexió, les jornades estaran constituïdes per diverses conferències i exposicions curtes, dividides segons blocs temàtics, que entraran en diàleg les unes amb les altres.

Hi participaran multitud de figures conegudes, d'entre les quals destaquen l'actual conseller de Cultura, Ferran Mascarell, Vicenç Villatoro, Manuel Delgado i Laura Borràs. Les jornades estan organitzades per l'Associació Cultural Activa 21, una entitat sense ànim de lucre creada per organitzar, gestionar i fer créixer festivals i projectes culturals amb personalitat, basats en el voluntariat i allunyats de productes culturals de consum ràpid. Està formada íntegrament per joves d'entre 18 i 25 anys. L'objectiu de l'entitat és difondre i potenciar el coneixement i la cultura com a pilars de la construcció social i eina de creixement personal. Les Jornades Breyting són un conjunt de conferències i debats a càrrec de referents intel·lectuals, artistes i activistes de primer nivell a fi d'analitzar i entendre cap on s'encamina la societat actual.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia