cultura

El Club del Subscriptor es renova

Avui s'estrena el nou web dels subscriptors del diari, que permet veure totes les ofertes disponibles i evita desplaçaments innecessaris als més de 17.000 titulars

Els subscriptors podran comprar directament
les entrades al cinema mostrant la targeta del club
L'any passat,
el Club del Subscriptor va oferir més de 41.400 serveis de tot tipus

El Club del Subscriptor d'El Punt Avui es renova. A partir d'avui, el nou web del club (www.clubdelsubscriptor.cat) guanya en ofertes i comoditat, ja que estalviarà desplaçaments als usuaris fent possible l'accés directe a tots els serveis del club. Els subscriptors es podran apuntar a sortejos d'entrades des del mateix web i podran accedir directament a les nombroses ofertes del club com ara 2x1 en entrades i tiquets gratuïts per visitar museus o per assistir a espectacles esportius o culturals, així com estades de cap de setmana.

Una altra de les novetats més importants que s'estrenen avui afecta una de les ofertes més sol·licitades del club, els descomptes en els diversos cinemes de Catalunya, amb els quals el Club del Subscriptor té una aliança (l'acord es pot consultar al web). Si fins ara els subscriptors d'El Punt Avui s'havien de desplaçar a alguna de les seus del diari per adquirir les entrades, a partir d'ara les entrades amb descompte, a partir d'ara es podran comprar directament al cinema mostrant la targeta del club. L'any passat, el Club del Subscriptor va oferir més de 16.000 entrades de cine.

A hores d'ara, més de 17.000 subscriptors d'El Punt Avui gaudeixen dels avantatges de la targeta del club. Només l'any passat, el Club del Subscriptor va fer més de 41.000 serveis, que van des del 2x1 en entrades de cinema fins a entrades per a espectacles culturals o esportius (com ara partits de l'Espanyol, del Barça o del Girona), museus (a alguns dels quals es pot accedir gratuïtament), parcs d'atraccions, fires i festes populars. I també es poden guanyar estades de cap de setmana.

A partir d'avui, a banda de la pàgina que El Punt Avui publica diàriament en l'edició en paper amb les ofertes més destacades, els membres del Club del Subscriptor podran conèixer totes les ofertes disponibles a través del lloc web. I no només això, sinó que hi podran operar directament. Fins ara, en algunes ocasions, com en el cas dels sortejos d'entrades, els subscriptors s'havien de posar en contacte amb el diari per telèfon. Ara s'hi podrà accedir directament des del web www.clubdelsubscriptor.cat.

Des que es va crear, el Club del Subscriptor no ha parat de créixer en serveis, i el nou lloc web no és res més que el punt de partida d'una oferta que s'anirà ampliant al llarg dels pròxims mesos. Els subscriptors que encara no disposin de la seva targeta la podran obtenir posant-se en contacte amb el club a través del telèfon 902 22 10 10. A hores d'ara, el club ofereix serveis totalment gratuïts per als subscriptors (com ara l'accés a diversos museus: des del MNAC fins al Museu de la Mediterrània, el Museu de les Terres de l'Ebre, el Museu de la Vida Rural o el Museu Molí Paperer de Capellades), fa sortejos d'entrades per a esdeveniments esportius o culturals (entre els quals els principals festivals que s'organitzen arreu de Catalunya) i ofereix serveis amb la modalitat del 2x1 (dues entrades al preu d'una). És el cas, per exemple, de les visites al Museu de la Xocolata de Barcelona i del Museu del FC Barcelona. També hi ha ofertes que es fan puntualment com ara la que està activa en aquests moments per accedir amb un 2x1 al circuit spa de l'hotel San Jorge Costa Brava de Platja d'Aro.

El Club del Subscriptor renova periòdicament la seva oferta en funció dels esdeveniments que se celebren arreu de Catalunya. Per exemple, amb motiu de la 19a Fira del Conill i l'Artesania que se celebra avui a Vilafant, el club ha ofert aquests últims dies un tiquet de degustació gratuït. El nou web permet estar al dia en tot moment de les ofertes que hi ha en actiu i contractar-hi els serveis directament. Així mateix, permet participar en els sortejos puntuals que es fan, als quals fins ara el subscriptor s'apuntava telefònicament i això provocava de vegades el col·lapse de la centraleta del diari i un mal servei als subscriptors.

Accessible des de la tauleta i el mòbil

“Avui estic de visita en aquesta població i no sé si en aquest museu del municipi hi podria tenir accés gratuït o amb descompte amb la targeta del Club del Subscriptor d'El Punt Avui.” Aquesta pregunta ara és fàcil de respondre des de qualsevol lloc, perquè el lloc web del Club del Subscriptor és accessible des de qualsevol punt i des de qualsevol suport, de manera que des d'un simple telèfon mòbil es pot fer qualsevol consulta sobre les ofertes del club. Tant el web del club com el web d'informació del diari (www.elpuntavui.cat) són accessibles des del mòbil i des de la tauleta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia