cultura

La Campanya de Teatre Amateur tria 15 obres

A la convocatòria s'hi van presentar 20 companyies de les comarques gironines

Un total de quinze obres han estat seleccionades, entre les vint presentades a la convocatòria, per participar en la Campanya de Teatre Amateur 2015 organitzada per la Casa de Cultura de la Diputació de Girona. La Fundació Casa de Cultura contractarà les companyies seleccionades per oferir un màxim de tres actuacions en els municipis que ho desitgin.

Les obres triades són: Diez negritos, d'Artechnet; El mètode Grönholm, del Grup de Teatre de Sant Hilari; Ingrid, de Crisàlide; InfidelitI, d'Increixendo; No ens fa falta tenir por!, de la Companyia de Comediants Kafkiana; Sense pietat, de Plus 65; La Retrobada, de La Cuca de Llum; Parole, parole, d'El Mirall; Criatures, de l'Elenc Santperenc; Art, d'H6 Teatre; Lisístrata, de Quantus Teatre; Happy birthday Manolita, de Safareig Teatre; Políticament incorrecte, de Teatre del Centre d'Arbúcies; Figuretes de vidre, de Tequatre, i Fruita, de Toc de Teatre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia