cultura

‘Nueve apellidos...' es rodarà des de l'11 de maig

Les filmacions a Catalunya es repartiran entre el Baix Empordà i Girona, i el rodatge acabarà el 17 de juny

Rosa Maria Sardà i Berto Romero, en el repartiment

El rodatge de la seqüela d'Ocho apellidos vascos arrencarà l'11 de maig a les comarques gironines i els plans dels responsables de la filmació preveuen que s'allargui fins al 17 de juny, segons va confirmar ahir la productora Mediaset. Les seqüències catalanes es repartiran entre diversos punts del Baix Empordà, com ara Monells, i el Gironès –un mas de Llagostera i la ciutat de Girona–. També hi haurà escenes localitzades a Sevilla –punt d'inici i final de la primera part– i Madrid.

Les altres novetats avançades per la productora són alguns noms del repartiment, com ara els catalans Berto Romero i Rosa Maria Sardà, i l'actriu Blanca Cuesta. A les ordres del director, Emilio Martínez-Lázaro, tindrà continuïtat el quartet protagonista de la primera entrega: Dani Rovira, Clara Lago, Karra Elejalde i Carmen Machi, tot i que ara amb un rerefons ben diferent. El conseller delegat de Telecinco Cinema, Ghislain Barrois, destaca que “posar en marxa la segona part ha estat una gran responsabilitat pels èxits que va assolir i l'expectativa que genera”.

LA DATA

11.05.15
començarà
el rodatge de seqüències de la segona part d'‘Ocho apellidos vascos' al Baix Empordà i el Gironès.

Buscaran extres a partir de dilluns

L'altre punt d'atracció per a actors amateurs i el públic en general és la possibilitat de participar en les filmacions d'escenes del film com a figurants. Els productors han fet una crida amb l'objectiu d'aplegar 2.000 extres i començaran els càstings dilluns (10.30 h) a l'auditori de La Mercè de Girona. Al Baix Empordà, el Consell Comarcal, que ha col·laborat en la recerca de localitzacions, allotjament i altres aspectes de logística i producció, també recordava ahir que la tria de figurants, tant de nens d'entre 8 i 10 anys com d'adults d'entre 16 i 100, continuarà dimarts a Monells, al centre cívic de Can Geronès, i a la Bisbal, l'endemà, a la plaça Joan Carreras i Dagas, 4-5. Finalment s'ha programat una quarta jornada a Llagostera, el dia 23. El paper de figurant és remunerat i combinable amb el cobrament de prestacions com ara l'atur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia