cultura

La música també es reivindica

Un any més, el sector musical va intentar fer-se un forat en la diada de Sant Jordi amb concerts com el que Els Catarres van fer al Sant Jordi Club –amb entrades exhaurides– i amb una jornada de dotze hores de concerts i presentacions de llibres musicals a l'antiga fàbrica Damm de Barcelona. Entre els músics que van fer signatures dels seus llibres hi havia David Carabén (que ha recopilat i comentat algunes de les cançons de Mishima a La forma d'un sentit), Gerard Quintana (que ha editat L'Odissea de Sant Jordi, un llibre infantil amb una cançó interpretada per ell mateix), Xarim Aresté (que ha publicat, a més d'un disc, el seu primer poemari: Catacumba umbilical) i Sisa (amb El comptador d'estrelles, recull de les converses mantingudes amb el periodista Donat Putx).

A banda de llibres, pels escenaris de la Damm hi van passar catorze artistes del país, entre els quals Cris Juanico, Sidonie, Núria Graham, The Excitements, Ferran Palau, Senior i el Cor Brutal, Anna Roig i L'Ombre de Ton Chien, Qu4rt Primera i Mi Capitán.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia