El lector escriu

Ni retallades sanitàries, ni dependència

Els dirigents polítics catalans, amb la “força” dels vots autonòmics, ens volen fer anar més enrere socialment retallant els serveis bàsics d'urgències del centre d'atenció primària i el d'ambulàncies.

Uns serveis que van costar molt temps i esforços d'aconseguir. I ara, per retallar, ho posen al sac del que en diuen mesures d'austeritat.

Austeritat és l'estalvi que els ciutadans no ens hàgim de desplaçar per anar d'urgències a un centre col·lapsat amb el risc que s'agreugin malalties pel fet de no arribar a temps.

Abans hi hauria altres solucions, per exemple l'estalvi en costos de sous, dietes i pont aeri dels diputats que van Madrid a recollir les engrunes del pa que hem fet aquí; l'estalvi d'eliminar els costos que ens suposa mantenir un Estat que ara té unes infraestructures i instal·lacions que cadascú (en diuen comunitats autònomes) s'hauria de mantenir i rendibilitzar solet.

Ara, el govern de la Generalitat, amb el suport dels grups que eren a la manifestació del 10 de juliol, hauria de mantenir els serveis sanitaris (i en concret el cas que ens ocupa, les urgències), educatius, socials, i treballar decididament, ja, cap a la independència fiscal i política del nostre país.

Arbúcies (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.