El lector escriu

Carta del dia

La sanitat

Ara que hi ha tantes retallades a la sanitat, que diuen que són necessàries, i que provoquen tantes manifestacions de protesta del personal sanitari, voldria explicar el que em va passar a mi.

Em vaig sotmetre a una operació a la Mútua de Terrassa. L'operació va anar bé, però al cap d'un quant temps vaig sentir unes molèsties i vaig pensar que hi havia de tornar perquè em fessin una revisió, la qual em tocava fer-me uns dies més tard. Tenia el dubte de si m'atendrien, perquè s'ha dit que primer són els casos greus, i vaig pensar que no era el meu cas. Tot i així vaig parlar amb la infermera, que em va escoltar, i ho va explicar al metge que al cap d'una estona em va visitar, em va fer una recepta per alleugerir-me les molèsties, i em va tractar molt amablement. Segurament hi ha molts casos com el meu, però també hi ha molta gent que perquè els operin o coses semblants han d'estar molt temps en llistes d'espera.

Només he escrit aquesta carta per donar una nota d'optimisme, ara que tots estem desanimats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a