El lector escriu

Prou retallades

L'altre dia em vaig assabentar, amb un gran disgust, que a l'hospital Meroles de Lleida almenys 15 persones, en lloc d'estar-s'hi 6 mesos com marca la llei, s'hi han estat 2 anys, i en alguns casos 6 anys, mentre que altres persones que hi tenen el mateix dret no hi poden entrar.

Aquest abusos d'uns quants caps i directors d'aquest hospital ens indiquen que no té sentit fer retallades si alhora no s'eviten situacions com aquesta. Perquè cal administrar les coses bé per tal que n'hi hagi per a tothom. La salut i l'atenció al malalt són coses molt serioses i no es pot jugar privant alguns dels serveis per donar'ls a uns altres. Això és pitjor que un robatori, és un atemptat a la justícia i a la moral.

Cal desterrar d'una vegada favoritismes, nepotismes, amiguismes i altres ismes que van contra la justícia social. Pensem en aquella màxima que diu: el que no vulguis per a tu, no ho vulguis per a ningú.

Lleida

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a