El lector escriu

Si només oferim sol i platja...

Aquest estiu sembla disposat a foragitar els turistes que han vingut a Catalunya atrets pel clima que sol ser adequat als desitjos dels europeus que cerquen el sol que no tenen al seus països més freds i on no poden gaudir d'una vida relaxada parant el sol estirats a la platja.

Fins aquests moments, el mal temps temo que faci que molts forasters no tornin o, fins i tot, marxin abans d'hora amb les nefastes conseqüències per al sector turístic que això comporta. En uns moments tan delicats en plena crisi, amb l'abandó dels xantatgistes de Ryanair del nostre aeroport, i el menor poder adquisitiu de tothom en general, caldrà, crec jo, pensar en estratègies per atreure un altre tipus de turistes que no busquin només sol i platja. Tenim una gran riquesa paisatgística, museus fantàstics, rutes atraients de mar i muntanya, una gastronomia de les millors del món, uns monuments meravellosos i de totes les èpoques històriques.

És per aquesta raó que voldria incentivar totes les persones que tenen com a missió cuidar aquesta gran font de riquesa que ja i des d'ara comencessin a pensar la manera de promocionar Catalunya sense oferir només el que no és segur que trobin: un clima adient.

El temps ha sofert una variació important (només cal veure que a Moscou tenen 35 o més graus de temperatura i Barcelona, per exemple, 25); això vol dir que cal estrènyer el magí per no perdre la gallina d'ous d'or que és l'afluència turística i, a més, no seria un turisme de temporada com ara, sinó que podríem tenir-lo durant tot l'any.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.