El lector escriu

Contra el maltractament animal

Vergonya, aquesta seria la paraula que definiria millor el que sento després que l'Ajuntament de Torroella ha aprovat les vaquilles bé d'interès local.

La decisió va ser dimecres i en un ple extraordinari a les 8h del matí, suposo jo que per evitar l'afluència de gent contrària a aquesta decisió.

Catalunya avança endavant amb la prohibició del maltractament, endavant mentre Torroella de Montgrí va enrere en aquest tema. Les curses amb braus, així com els correbous o les vaquetes, és un clar maltractament animal, l'estrès a què se sotmet aquests animals moltes vegades acaba amb la seva mort o amb seqüeles per tota la vida. Un ésser humà pot triar, un animal no! Se'l posa allà al mig i ja està.

M'entristeix enormement que passin aquestes coses, no es pot fer servir un tema tan delicat només per un grapat de vots, però ja se sap, per a alguns la fi justifica els mitjans.

Jo crec que a Torroella som molts els que apreciem la vida animal i que estem en contra del maltractament... No entenc la tortura gratuïta a què se sotmet els braus o en aquest cas les vaquetes. Suposo que és la hipocresia del món en què vivim, en el qual la gent s'omple la boca de cara a la galeria i a l'hora de la veritat tothom amaga el cap sota l'ala.

I és que, ja se sap, quan es tracta de protegir la poltrona tot s'hi val!

No al maltractament animal!

Torroella de Montgrí (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.