El lector escriu

No puc demanar hora al metge al meu CAP

Les malalties i les molèsties a l'estiu no perdonen. A mitjan agost vaig haver de demanar hora al meu CAP de l'ICS i, per tant, vaig haver de trucar al 902 111 444. Després de tenir petits problemes que ara no vénen al cas, em surt una noia que em diu que el meu metge té l'agenda tancada i que truqui directament al CAP. Hi truco i em surt una veu que diu que està tancat per vacances i que haig de trucar al CAP del qual depèn. Aquí em surt una altra veu que em diu que està obert de 9 a 8, la qual cosa fa pensar que hi ha gent treballant, però tot i així em surt la veu que em diu que per demanar dia i hora haig de trucar al 902 111 444. Cercle tancat. A partir d'aquí que cadascú faci les seves reflexions.

Voldria afegir que pagant a la Seguretat Social com tothom, m'he assabentat que hi ha alguns CAP que són de primera (Consorci Sanitari del Maresme) i alguns altres que són de segona (ICS). La gent que pertanyem a l'ICS no estem tan ben atesos com els que pertanyen als primers...

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.