El lector escriu

Al conseller Boi Ruiz

Vostè no deu saber el que representa per a un col·lectiu allunyat dels centres sanitaris, al qual fins ara se li ha garantit una certa qualitat de vida, passar a gairebé res. Pot ser que vostè no senti el clam diari de moltes persones grans que endevinen que, si els serveis mèdics no els atenen promptament, poden tenir un desenllaç fatal. Vostè no deu haver tingut mai un accident un dia quan fa turisme, i haver sentit la impossibilitat de ser atès. Vostè no deu haver trucat mai al 061 i que, quan ha respost a totes les preguntes, ja és massa tard. Probablement vostè tampoc no sent gaire sovint la impotència dels més vulnerables.

No vull parlar de dades econòmiques, ja que és ben cert que vostès les coneixen totes i sovint als ciutadans del carrer ens és molt difícil tenir-hi accés. No, senyor conseller, aquest no és un tema econòmic, és una barbaritat, i ens volen fer creure que és una millora per al nostre benestar. Vostè sap que això no és cert i nosaltres sabem que, malgrat les mancances del sistema actual, tenim algú que ens atén; perquè li haig de dir, senyor conseller, que al CAP de Cardona estem molt ben atesos. La gent senzilla comença a estar cansada de tantes i tantes coses bàsiques que, en nom de la crisi, ens estan retallant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.