El lector escriu

Gràcies, senyor president

Gràcies per haver pres vostè i el seu govern les decisions en les retallades de la sanitat pública. Gràcies per tancar en horari nocturn el CAP de Camprodon. Sr. Mas, aquest CAP és de primera necessitat per a la gent de Molló i per a la resta de pobles de la vall de Camprodon.

No crec que sigui necessari que li expliqui el nombre de quilòmetres que hi ha des del meu poble fins a l'hospital comarcal de Campdevànol, punt on ens hem d'adreçar per a una urgència hospitalària. Com a bon governant ho hauria de saber.

En una ocasió, i d'això ja fa força anys, vaig necessitar els serveis d'urgències. A causa del meu estat, els meus familiars van avisar directament l'ambulància, que em va recollir al meu domicili. El personal sanitari que l'ocupava, veient el meu estat, va decidir primer parar al CAP de Camprodon (una bona decisió, veient que no arribaria a temps a l'hospital comarcal de Campdevànol). Després de ser molt ben atesa, em van derivar a l'hospital comarcal. I quina no va ser la meva angoixa, pensant que no arribava a temps…!

Sap vostè el que representa travessar les poblacions de la Colònia Estabanell, Sant Pau de Segúries, la Colònia Llaudet, Sant Joan de les Abadesses i Ripoll, en estat pèssim, una vegada t'han pogut estabilitzar al CAP de Camprodon? (i això passava un matí, que tot el personal estava operatiu i en estat d'alerta).

Ara puc explicar-ho tot recordant la bona atenció dispensada per tot el personal sanitari que em va atendre.

Gràcies de nou, per la profunda tristesa i decepció que sentim els mollonencs (molts, d'edat avançada) des que ens vam assabentar d'aquesta retallada i, com a conseqüència, el tancament nocturn del CAP de Camprodon.

Gràcies per pensar en aquest i molts d'altres assumptes que afecten pobles com Molló, que també formen part de Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.