El lector escriu

Tornen a retallar

Acabo d'escoltar a la ràdio que es demanen més sacrificis als metges d'aquí a final d'any. Vaja, una nova baixa del sou. Sembla que és necessari per complir el dèficit previst. L'Institut Català de la Salut no té diners. Voleu dir que no n'hi ja prou de retallar sempre als mateixos: metges i altres funcionaris, treballadors, pobres, jubilats, etcètera? No tocarem mai els polítics? Seguirem mantenint diputacions i consells comarcals, farcits de polítics, moltes vegades perdedors, assignant-se sous de 60.000 €, sense jornada laboral ni responsabilitats? No cal dir que sense estudis, mèrits ni oposicions.

Seguiran, els que governen, permetent l'espoli del 20% del nostre PIB (total de la riquesa generada a Catalunya), que va a Madrid i no torna? A ells ja els va bé. Total, s'assignen el sou i complements que volen!

Serà necessari que això que anomenen la societat civil surti al carrer, no contra Espanya, sinó contra els que governen?

Mentrestant, l'alcaldessa del meu poble, de tres mil habitants, s'augmenta el sou un 18%, fins als 38.000 €. Per això no calen estudis, ni oposicions, només guanyar unes eleccions per una diferència de 60 vots. Ara ja cobra més que el metge, que vigila la nostra salut!

Vilobí d'Onyar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.