El lector escriu

Les afirmacions del Dr. Estivill

Escric aquesta carta com a resposta a algunes de les afirmacions del Dr. Estivill aparegudes a l'entrevista publicada dilluns, 26 de setembre. I ho faig com a persona, no com a professional, simplement des de l'experiència d'haver estat mare. En primer lloc, el Dr. Estivill afirma que els infants són una pàgina en blanc. Com es pot reduir tota la riquesa i singularitat d'un ésser humà a una pàgina en blanc? A més, és una pàgina en blanc on cal escriure normes i valors i se suposa que això és l'educació. Crec que educar els fills és molt més que escriure una pàgina en blanc, és una aventura apassionant, un acompanyament en la descoberta del món, observant, compartint i aprenent mútuament. En segon lloc, diu que cal ensenyar els infants a dormir i a menjar. És el que millor saben fer els infants quan neixen! És innat! I el seu mètode per dormir em sembla una crueltat i una falta de respecte a les necessitats dels infants.En tercer lloc, afirma que les mares i els pares estem desorientats en la cura dels nostres fills i que no sabem distingir els tipus de tos. Crec que molts compartiran amb mi que només amb una mirada sabem si els nostres fills es troben bé o si cal fer una visita al pediatre.

Finalment, afirma que el Dr. Estivill només té detractors a internet. A quin món viu? Internet és cada cop el mitjà de comunicació de masses més potent. A més, també té detractors que han escrit llibres (vegeu els de Carlos González i Rosa Jové).

Escric aquesta carta aprofitant que la meva filla Anna, de 13 mesos, dorm plàcidament, sense haver vessat ni una sola llàgrima.

Gelida (Alt Penedès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.