El lector escriu

La cursa del carrer Nou d'aquest any

Diumenge passat milers de gironins van participar en la Cursa Popular del Carrer Nou. Ens omple d'orgull veure com un any més la ciutat i els seus ciutadans han complert el compromís d'assistir a una cita anual que va néixer ara fa 33 anys per iniciativa del comerç i per dinamitzar-lo.

No obstant això i malgrat el rècord de participació, aquest any el bon nom de la Cursa Popular del Carrer Nou, la més antiga i popular de les comarques gironines, s'ha vist afectat per problemes en l'organització i logística de l'esdeveniment, delegats per Girona Centre Eix Comercial a una empresa especialitzada en l'organització de curses que la nostra associació va contractar amb l'objectiu d'introduir a la Cursa del Carrer Nou tots els elements de les curses professionals.

En nom de Girona Centre Eix Comercial volem demanar disculpes a tots els participants que es poguessin veure sotmesos a les molèsties produïdes pels problemes d'espai i atenció, i alhora i molt especialment, volem expressar públicament el compromís que des d'aquest moment Girona Centre Eix Comercial adquireix, com a entitat impulsora de la Cursa, per resoldre les deficiències de la present edició, amb vista a la nova convocatòria 2012.

A tots els gironins i gironines, a tots els corredors d'arreu que van venir a la nostra ciutat a participar a la Cursa del Carrer Nou, els volem agrair per endavant la confiança, amb un ferm compromís de millora d'aquesta cursa degana, impulsada des del comerç amb el cor i per a la ciutat.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.