El lector escriu

Gràcies

El dimarts 18 d'octubre va tenir lloc a Girona un dels concerts participatius de l'Obra Social de La Caixa.

Aquest any s'ha interpretat Carmina Burana, de Carl Orff, amb l'Orquestra Simfònica del Vallès, dirigida per Rubèn Gimeno. La part coral ha anat a càrrec de set cors de la ciutat de Girona (Xàntica, Saba Nova, GEiEG, Preludi, Filharmonia, Polifònica i Cor de la Diputació) i tres corals de fora de la ciutat (Lieder Camera, Cor de Cambra de l'Auditori de Lleida i part de la Coral Cantiga). Així doncs, el nombre total de músics i cantaires va ser molt gran, cosa que va donar una força i una potència difícil d'aconseguir si no s'aplega tanta gent.

El públic que va assistir al concert va sortir-ne impressionat i valorant tota la feina que s'havia fet. I és que d'aquests concerts, amb una tradició d'uns quants anys a la ciutat, tothom que hi ha participat en destaca la qualitat, la bona organització i el nivell musical.

És per això que des d'aquestes ratlles voldríem agrair als organitzadors de l'esdeveniment, La Caixa i l'Auditori Palau de Congressos, el fet d'oferir-nos la possibilitat de participar en un projecte d'aquestes característiques i els demanem que, a pesar de totes les dificultats que ara estem passant, continuïn portant a terme aquesta iniciativa tan fantàstica.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.