El lector escriu

Una prova de solidaritat?

Dimarts, quan vaig llegir el vostre diari em vaig quedar totalment sorprès en veure la notícia que l'Ajuntament de Blanes ha retingut uns 18.000 € a uns 80 empleats i/o funcionaris de la seva plantilla, per poder fer front al pagament de proveïdors. On hem arribat?, que per manca de tresoreria (o de previsió, crec) per la quantitat que es parla, es decideixi deixar una part dels empleats de base (d'esports, cultura, serveis municipals i la policia local) –la major part dels quals deuen ésser mileuristes– sense part de les seves retribucions per poder pagar proveïdors.

No hi deu haver un altre sistema par aconseguir aquesta minsa quantitat i no anar sempre contra el més dèbil en un pressupost com deu ésser el de Blanes? Però el més greu és l'evident prova de solidaritat de la mateixa corporació amb els seus empleats, solament 80 són els afectats, i dels més desfavorits, però no els directius ni els polítics. No us sembla que si s'ha d'estrènyer el cinturó ho hauria de fer tothom i no donar proves evidents d'insolidaritat?

Esperem que aquests tipus de decisions no proliferin i menys en governs d'esquerres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.