El lector escriu

Sobre els privilegis dels funcionaris

Sóc funcionària de l'administració local des de fa 10 anys. Vaig aprovar amb la millor puntuació una oposició per formar part d'una borsa de treball després de 3 anys d'estudiar uns temaris d'enorme complexitat si es té en compte la categoria a la qual aspirava (auxiliar administrativa) i d'haver-me presentat a totes les oposicions que es convocaven de la meva categoria. Al cap de dos anys de servei vaig haver de tornar a fer oposicions per consolidar el lloc de treball com a funcionària de carrera. Avui, després de 10 anys, tenir tres triennis d'antiguitat i haver pujat de categoria de C2 a C1, tinc gairebé el mateix sou que el primer dia. Durant els anys en que “España va bien”, als funcionaris se'ns va congelar el sou i quan vàrem tenir algun augment sempre va ser per sota de l'IPC. Senyor Mas, abans de retallar els sous del funcionaris en general, miri-s'ho bé, si us plau. Miri qui és prescindible i qui no ho és, quants llocs estan ocupats per persones que han accedit de manera interessada i utilitzant influències, quins tenen càrrecs de comandament sense que comandin res que sigui d'interès públic... I per acabar, comprovi primer si es compleix la llei en allò que diu que la diferència entre els sous dels funcionaris no podrà sobrepassar en tres vegades la quantitat del més baix, que vol dir que tots els sous superiors als tres mil euros no serien legals.

Senyor Mas, molts ciutadans l'hem votat a vostè perquè ens defensi de l'abús del poder estatal i ara a nosaltres, als que l'hem votat a vostè, qui ens defensarà de les mesures injustes que té previst aplicar als que tenim els sous més baixos?

Montgat (Maresme)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.