El lector escriu

Els estalvis de la gent gran

Em resulta estrany i paradoxal que els mitjans de comunicació no hagin tingut fins ara la resposta que tots els afectats per emissions preferents i deute subordinat esperàvem. Vivim en una societat democràtica on es pondera la societat del benestar, tot i la crisi, i es prioritza la política social als més desfavorits i vulnerables, com són persones amb minusvalideses, aturats, persones en risc d'exclusió social, gent gran, etc. No obstant això, davant d'un fet de tal envergadura, la difusió en els mitjans d'aquest atropellament queda enfonsada en els soterranis del silenci. La mala praxi de La Caixa ha fet que hagin comercialitzat sense informació real i precisa productes de molt alt risc, col· locats, en la seva immensa majoria, a persones de molt avançada edat.

Aquestes persones no tenien ni coneixements financers ni del producte en si i el que pretenien era contractar un producte que no posés en risc ni el seu capital ni els interessos. Els afectats tenim fins al dia 31 de gener per canviar sí o sí aquests productes que ens van col·locar sense informació precisa, per altres igualment d'alt risc, però que ajudaran els bancs a augmentar el seu capital per demostrar la seva solvència.

Una vegada més aquesta societat mercantilista on l'especulador sempre queda impune ha carregat contra el més feble. Cal difondre el problema, per tal que es faci ressò de la situació en què ens trobem milers i milers d'afectats; de res ens haurà servit haver-nos sacrificat durant tota la nostra vida per tenir uns estalvis obtinguts amb molt d'esforç pensant en la nostra vellesa.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.