El lector escriu

La colònia catalana

No puc entendre que encara a Catalunya haguem de tenir una delegada del govern espanyol, si no és perquè en realitat som una colònia i ens han de controlar i esprémer al màxim.

La senyora María de los Llanos de Luna ve a Catalunya com tots els delegats d'Espanya que hem tingut, com una controladora del govern espanyol. Els catalans en aquest punt de la pel·lícula no necessitem governadors espanyols. El que necessitem és que el govern espanyol compleixi la llei i ens donin els 759 milions corresponents a la liquidació del 2008 de la disposició addicional tercera de l'Estatut, i tocar el dos!

Ens tracten com una veritable colònia i encara se li fa una recepció per celebrar la seva arribada a la zona per explotar. No necessitem emissaris espanyols instal·lats a Catalunya per llegir-nos la cartilla. Primer que paguin i després ja decidirem nosaltres si volem seguir sent un país colonitzat o lliure. És que semblem una colla de babaus tots plegats! O ens quadrem o ens seguiran prenent el pèl tota la vida!

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.