El lector escriu

Accidents i ganivetades

Oliola i Organyà seran noms que li quedaran gravats al conseller Puig, però també a la resta de ciutadans. La brutalitat d'uns accidents tan greus, amb tants morts, fa que el record sigui trist. Cal, però, saber el context de tot plegat, i la incompetència d'un Departament d'Interior, amb el conseller Puig al capdavant, que lluny de millorar la situació l'empitjora més. Oliola, al costat de Ponts, on el conseller Puig està capficat a treure els efectius de Trànsit i portar-los a Tàrrega. Organyà, com hauria pogut estar a qualsevol altre indret (Bassella, Guissona, Biosca, Torà, etcètera), on des de Ponts es pot donar un servei ràpid i eficaç.

Em diuen que al sector de Trànsit hi havia un sol efectiu el dia del primer accident; esperaré impacient que ho desmenteixi algú del departament. Continuï fent cas omís i sense portar més efectius a Ponent. Imagineu, si finalment es tanca Trànsit a Ponts, quin pot ser el temps de reacció a venir la policia d'un altre destí més allunyat.

D'altra banda, dissabte a la tarda, ganivetades a Tàrrega mentre els Mossos continuen sense armilles antipunxada (tot i així, van donar la cara i quelcom més per ajudar els ciutadans). El conseller suspèn clarament en planificació, gestió i motivació...

Per tot això, el sindicat USPAC ha estat l'únic fins al moment a demanar per segona vegada la seva dimissió (l'anterior directament per carta al president de la Generalitat).

Tàrrega (Urgell)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.