El lector escriu

Abús de poder de la Policía Nacional

Voldria constatar i denunciar un abús de poder per part de la Policía Nacional que ha derivat en una notificació de sanció econòmica de 3.000 euros i la prohibició de l'entrada en qualsevol recinte esportiu durant 6 mesos. En el passat partit de futbol Real Madrid-Barça del 10 de desembre del 2011, a l'estadi Santiago Bernabéu, em van fer fora del camp a la mitja part per defensar una senyera estelada. El meu veí de localitat, propietari de la bandera, va marxar a fer un cafè i dos agents de la Policia Nacional es van presentar allà on era per tal de retirar la senyera. Els vaig comentar que no feia falta que se l'emportessin, que jo la guardaria, ja que era d'un altre. Sense saber encara el motiu, em van fer fora del camp.

El noi que era propietari de la senyera, una vegada va retornar a la seva localitat i li van explicar l'incident, va baixar tot seguit per informar la Policía Nacional que la bandera era seva, però no li van fer ni cas i el van fer fora d'on estaven prenent-me les dades, tot davant una situació d'indignació i indefensió amb l'actitud prepotent i desproporcionada de la Policia.

El problema és acreditar la realitat del que va succeir amb testimonis presencials, sense perjudici de si existeixen imatges filmades, sigui per TV, sigui per particulars, que demostrin la meva versió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.