El lector escriu

Ressintonització d'antenes

Ja ni ha prou! Ni el govern, ni les companyies de mòbil ni les cadenes de televisió. Al final pagaran els de sempre. Les comunitats de veïns s'hauran de fer càrrec de la major part de les despeses de la ressintonització de l'antena de televisió, que serà necessària per la nova reordenació de freqüències per deixar espai a la telefonia mòbil de quarta generació (4G).

És inconcebible que en aquests moments difícils, de famílies senceres a l'atur, de retallades socials i laborals, amb una situació d'incertesa econòmica com mai havíem tingut, que siguin sempre els mateixos els que acabin pagant unes pèssimes gestions dels polítics. L'anterior apagada analògica es va tancar el 2 d'abril del 2010, quan totes les emissores van cessar les seves emissions analògiques i van passar a emetre el senyal digital (TDT). Per què no van preveure en aquell moment aquest tema de la telefonia mòbil?

Per una altra banda, per què no se'n fan càrrec les televisions? Al cap i a la fi l'objectiu és veure les seves emissions. Doncs no, de nou hauran de ser les comunitats de veïns les que es facin càrrec d'una nova factura. Això és una presa de pèl i dels diners de la gent.

Palamós (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.