El lector escriu

Platges amb banyador

Senyor alcalde de Barcelona, sóc un pare de família que tinc tres fills i quatre néts. Vull expressar la meva preocupació pel mal que es fa a l'educació dels meus fills i néts de 8, 7, 6 i 1 anys; així com també a tantes famílies catalanes (sóc militant de CDC) que sofreixen el mateix problema. Es tracta del fet que a les platges normals hi ha persones sense banyador. Sí, a la Barceloneta hi ha platges nudistes. Perquè bastants nudistes han d'envair les platges normals on ens banyem les famílies civilitzades i d'ordre? Què fan els guàrdies municipals? Diverses famílies li volem suggerir que, amb la seva autoritat, estableixi una platja, o algunes, exclusivament per a famílies normals, posant-hi uns rètols que diguin: “Platja amb banyador” i que la Guàrdia Urbana ho faci complir.

Barcelona

Fe d'Errades

En la columna titulada Filòsof utòpic i publicada ahir, on deia “Ell mateix va tenir com estudiants a la UB professors excepcionals,...”, havia de dir “Ell mateix va tenir, quan era estudiant a la UB, professors excepcionals...”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.