El lector escriu

Merament ecologistes

El Dia Mundial del Turisme, el president de la Federació d'Hostaleria, Antoni Escudero, declarà que “El pla director de l'Empordà va ser creat per defensar un conjunt d'idees que són merament ecologistes” (El Punt Avui, 2/10/2012). Aquell pla director de l'Empordà es va crear arran d'un llarguíssim debat públic, amb plena participació de tots els sectors interessats, i representa un intent de protegir mínimament el país després de la brutal depredació feta al paisatge al llarg de diverses dècades.
Una immensa majoria de la gent del país i dels turistes que ens visiten, consideren que el paisatge, tant el costaner com el de terra endins, és essencial per promoure una vida decent per als residents habituals i un atractiu permanent per als visitants. Muntar un Eurovegas o un Barcelona World a Girona, com predica el senyor Escudero, seria un desastre absolutament imperdonable.

La Pera (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.