El lector escriu

Ja n'hi ha prou

Arriba un punt en què els lloretencs hem de dir prou. Ja n'hi ha prou de totes les notícies, reportatges i escrits amb maldat cap al nostre poble. I ara mateix em refereixo al programa Equipo de Investigación emès el divendres 15 de març al vespre per la cadena La Sexta. Expliquin-me quina necessitat hi ha de relacionar el cas de la màfia russa amb el turisme de borratxera, expliquin-me quina necessitat hi ha de mostrar imatges amb festa i alcohol per referir-vos a Lloret de Mar. Sí, els demano que m'ho expliquin perquè no ho entenc. No entenc aquestes ganes de destrossar un poble, ni de fer-ne un gra massa de tot plegat.

Saben què? Proposo a aquest programa que vingui a fer una investigació de les nostres platges, cales, jardins, boscos, festes majors, places i carrers. Però, és clar, el vostre objectiu és l'audiència i, per desgràcia, en aquest país venen molt més els programes que es dediquen a distorsionar els fets que no pas els reportatges sobre la nostra bonica terra.

Lloret de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.