El lector escriu

Reconeixement als treballadors de l'oci nocturn

A molts ens agrada sortir a prendre una copa amb amics per passar-ho bé, ballar i sentir bona música en un ambient festiu. Entre nosaltres en gaudim, i ens divertim, i hi ha un equip que vetlla perquè la nostra nit sigui perfecta. Em refereixo als treballadors de l'oci nocturn, a qui poques vegades he sentit que se'ls dediquin paraules de reconeixement per la seva tasca.

El primer minut de l'1 de maig, Dia del Treballador, molts de nosaltres ja estarem de marxa mentre que els treballadors d'aquest sector tindran cura que els tranuitadors tornem a gaudir d'una nit de diversió. Des d'aquestes línies, vull posar en relleu la tasca d'aquests treballadors i llançar el meu modest reconeixement a la feina que fan. Cambreres i cambrers i els seus ajudants, el personal del guarda-roba, controladors d'accés, DJ i directors dels locals. Sense la seva feina les nostres nits no serien igual.

Que tingueu una bona nit, pencaires!

Salt (Gironès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.