El lector escriu

Maltractament patri

Fets suposadament transgressors, com ara la imposició de lleis pel govern d'Espanya, perjudiquen greument Catalunya. De la mateixa manera que les lleis no permeten el maltractament de menors, les lleis no haurien de permetre el maltractament ni l'explotació de cap nació. De la mateixa manera que es retira la potestat als pares maltractadors, el Tribunal Constitucional, que se suposa que ha de defensar també els interessos de Catalunya, hauria de retirar la potestat que té el govern de la “mare” Espanya, sobre qualsevol comunitat “filla” que sigui víctima de maltractaments, com és el cas de Catalunya, amb els continus atacats legislatius contra els drets del seu poble.

Prendrà el Tribunal Constitucional les mesures pertinents, o s'afegirà, com sempre, com una baula més, als que ataquen Catalunya? Si és així, ja seria hora de reunir un bon equip jurídic, i denunciar per maltractaments el govern espanyol al Consell d'Europa, que al seu dia ja va donar suport al sistema d'ensenyament a Catalunya.

Blanes (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.