El lector escriu

Sanitas i el català

És una vergonya en majúscules que l'empresa de sanitat privada Sanitas posi en perill la vida d'una persona perquè l'informe mèdic era en català. Davant d'aquesta actitud salvatge i poca-solta caldria que ens preguntéssim: la sanitat privada d'aquest país, en un atac de bogeria irracional, se'ns està tornant neolerrouxista i quintacolumnista?

Aquest nou episodi d'incompliment de la legislació catalana, concretament de la llei 22/2010 de 20 de juliol del Codi de Consum de Catalunya, i de la llei 1/1998, de 7 de gener de Política Lingüística és denigrant. En aquests moments tan durs, en què el govern espanyol i tota la seva superestructura (econòmica, mediàtica i política) ens vol asfixiar, per tal de tenir-nos perpètuament colonitzats, és l'hora de resistir de debò i de denunciar totes les indignitats contra la nostra llengua i cultura pròpies. Ha arribat l'hora de ser ferms i cívics, per tal de defensar –com qualsevol país normal i democràtic del món– els nostres trets diferencials, com a poble d'Europa amb mil anys d'història col·lectiva. Ja n'hi ha prou que aquesta gent tan ufana i tan superba ens imposi la seva ideologia anihiladora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.