El lector escriu

Palamós, paradís... de què?

Gent que em coneix i sap que de tant en tant escric alguna carta d'opinió i tenen l'amabilitat de publicar-la als diaris m'havien dit: “Per què no escrius sobre Palamós, amb la quantitat de coses que es podrien dir?” No ho he fet mai fins ara.

Des d'aquell temps en què Palamós era pioner en l'ambient lúdic i festiu (els que tenim una certa edat ho recordem) i es va deixar prendre (com tantes altres coses) en benefici de Platja d'Aro, han passat molts anys, però continuem igual, ens pensem que gaudint d'una bona platja ja ho tenim tot, no importa que el poble estigui descuidat i brut, no importa que els de la Casa Gran mirin més pels seus interessos; això sí, quan es tracta de sortir als mitjans són els primers. A la senyora alcaldessa, tota la meva admiració, en això és una mestra consumada, malgrat que aquest estiu no hem tingut gaire el plaer de veure-la per Palamós.

Es diu que ens visiten molts turistes de creuer. Fa temps un regidor em volia convèncer que era mèrit de l'Ajuntament. Jo, que sabia que això era fals, li vagi dir: “El que sé és que els ajuntaments tant de Girona com de Figueres ens haurien de pagar una taxa per la quantitat de turistes que els portem. Ara m'assabento que l'alcalde de Platja d'Aro (aquest sí que cuida el seu poble) vol muntar autobusos gratuïts perquè vinguin a buscar els turistes de creuer: Shopping Platja d'Aro. Nosaltres tenim la fama i altres carden la llana. Potser que algun dia n'aprenguem i, si volem que la gent vingui, deixem de pensar que tot se'ns donarà perquè som els més guapos i cuidem més la imatge de la nostra vila. Per ara són els restauradors els que porten gent a Palamós, ja que han aconseguit crear una imatge gastronòmica atractiva. Que duri.

Palamós (Baix Empordà)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.