El lector escriu

La bombolla hotelera

Les bombolles tenen la virtut d'afavorir qui les infla. Ho van fer la financera i la immobiliària. Ara ve l'hotelera. Per quadrar números, la soferta patronal del ram diu que ha hagut d'ajustar [sic] aquesta temporada les pernoctacions i els salaris del personal. Quatre salonets no donen prou per fer l'agost. I tot i així, el deliri constructor d'hotels i blocs turístics als solars més cèntrics de la ciutat no s'atura. I més tenint en compte que no corre el diner ni aflueix el crèdit. De sobte, una miraculosa bota de sant Ferriol s'ha posat a finançar claus i estrelles a dojo mentre les administracions dispensen llicències i fan veure que ho controlen tot.

Però la física i l'evidència són tossudes. I quan la bombolla peti, tindrem una pila de blocs fantasma de molt mal omplir. És clar que sempre podem reconvertir-los en pisos de protecció oficial i compensar així la frustració d'aquell jovent que un dia va confiar en la comèdia dels sorteigs davant notari i va acabar marxant fastiguejat, nord enllà.

Mentre tot això arriba, prendrem consell del Pep Bou, que hi entén molt, de bombolles, perquè ens orienti abans no tornem a prendre mal tots plegats. Tots els de sempre, és clar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.