El lector escriu

La realitat política catalana

Per molt caparrut que continuï el govern de Madrid, nosaltres continuarem treballant per assolir l'estat propi. El procés sobiranista fa temps que no té aturador i fins hi tot mitjans de comunicació amb postures allunyades a la independència evidencien que la Catalunya actual vol viure en llibertat. Una enquesta de La Vanguardia situa CiU i ERC empatats en nombre de diputats. Si avui es convoquessin eleccions, els dos partits aconseguirien 37 escons, en una tendència que ja preveien sondejos anteriors. Amb aquest resultats, el Parlament català disposaria d'una majoria independentista, ja que nacionalistes i republicans assolirien uns 73 diputats i la CUP duplicaria la seva representació i passaria de 3 a 6 diputats. L'enquesta del Grup Godó també diu que el PP patiria una davallada i que C's aconseguirien algun vot més, però, tot i així, continuarien sent partits marginals amb poca representació al nostre país.

Catalunya viu una oportunitat històrica i no podem desatendre-la. Ara més que mai ens cal un poble ambiciós que sàpiga rebutjar els maltractaments d'Espanya i enceti un camí d'esforç i treball per construir l'estat propi. De manera definitiva podem trepitjar la Constitució postfeixista i definir per fi una constitució catalana, actual, del segle XXI, democràtica, pacífica, plural i justa.

Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.