El lector escriu

Peregrinació dels partits polítics

Ara que vénen eleccions polítiques, comença el rosari de peregrinacions d'alguns partits, trucant a les portes de les associacions de veïns dels barris i de les entitats de la ciutat, a fi de quedar un dia per a que expliquem les nostres inquietuds o demandes, que tenim com a AV vers el barri o la ciutat. I acaben amb un “espero la vostra resposta”.

A nosaltres, que treballem cada dia, cada mes, cada any pel bé del barri i per la ciutat, no ens agrada aquesta actitud interessada. Hi ha partits polítics que segueixen amb la mateixa inèrcia, i això que estem al 2014, no hi ha manera que canviïn i reaccionin. Les AV i les entitats volem polítics de proximitat, que treballin amb nosaltres cada dia de l'any. No s'hi val a venir ara, uns mesos abans de les eleccions.

Però en quin món viuen determinats partits polítics? Encara estan manats des de dalt, des de la cúpula dels seus partits, que no noten la crisi i que no volen canviar el sistema electoral, perquè només els beneficia a ells. On són els polítics de barri de certs partits?

Els temps estan canviant i som els ciutadans els que portem les iniciatives col·laborant amb els polítics. Són ells els que han d'estar al nostre servei i no a l'inrevés; i, per tant, s'han de posar amb nosaltres a treballar conjuntament el dia a dia, tant si estan a l'equip de govern, com a l'oposició i aprofitar al màxim els nostres recursos.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia