El lector escriu

Manifest del 8 de març

El Col·lectiu de Dones en l'Església per la Paritat pensem que en vista de la gran quantitat de notícies que rebem ens cal discernir: distingir el mal del bé per saber què és el que fereix la nostra dignitat i la dels altres.

Celebrem el Dia Internacional de la Dona Treballadora, en recordança de les dones que van morir a Nova York demanant millors condicions laborals. I més que celebrar hauríem de vestir-nos de dol, clamant per aquelles i totes les dones que han patit i estan patint violències de tota mena. Alguns homes ja comencen a obrir els ulls.

Avui volem discernir sobre la història de les dones de tots els temps, però no per omplir-nos d'amargor, sinó veient totes les coses bones i interessants que hem anat fent i adquirint i perquè el discerniment ens encoratgi a seguir lluitant contra lleis que pretenen que fem un pas enrere en la nostra dignitat i llibertat de consciència.

Nosaltres, dones creients, volem continuar el nostre treball dins la societat civil i dins la nostra Església amb esperança. Per això és important que mentre esperem, discernim, veiem, contemplem, agraïm i estimem.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia