El lector escriu

Les bosses de plàstic del supermercat

Ja cansa que en molts supermercats et cobrin les bosses quan aquestes porten publicitat de la cadena d'alimentació. Els estem fent propaganda de franc. Algun supermercat et cobra la bossa, però aquesta és gran i sense publicitat de l'establiment, cosa que no és criticable, ja que tenen tot el dret de fer-ho. A vegades m'he queixat a la caixera i a un lloc molt conegut a Catalunya que a vegades són bosses sense la inscripció de la cadena, i quan els dic que no m'agrada que hagi de pagar la bossa em diuen que a ella, a la dependenta, tampoc li agrada que li cobrin a ella quan va a comprar si porta el nom del supermercat.

Crec que la gent, el client o la clienta, s'hauria de queixar. Observo moltes senyores que no diuen res quan els cobren la bossa amb propaganda. Fins i tot m'he trobat determinades dependentes que s'enfronten amb tu si els dius que no tenen per què cobrar-te-la. Et diuen que tothom cobra les bosses. I moltes vegades són bosses petites en què hi ha cap poc gènere. Són detalls que diuen molt poc de la reputació de la cadena de supermercats. I després, vinga publicitat dient que trobaràs els millors preus i la millor qualitat en els seus productes. Finalment, crec que el client no s'ha de deixar prendre el pèl, encara que el preu de les bosses sigui baix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia