El lector escriu

El patiment dels animals

M'han arribat diversos whatsapps. El primer és sobre la producció de foie. Durant tres setmanes s'alimenta els ànecs amb grans quantitats de cereals barrejats amb greix que se'ls introdueixen per mitjà d'embuts de 50 cm de llarg. Aquest procés es repeteix en total vuit vegades al dia. El cos de l'animal es va deformant i tenen dificultat per respirar i per moure's. Al cap de tres setmanes l'au mor amb un fetge vuit vegades més gran del normal.

El segon whatsapp és sobre el bàrbar costum de picar fins a la mort un toro indefens, en una orgia de sang. Fa anys fins i tot se li tallaven els testicles quan encara estava moribund. Passa cada setembre a la ciutat de Tordesillas (Valladolid).

El tercer és a les Terres de l'Ebre, on un estiu més s'embolen les banyes de toros indefensos. A altres els arrosseguen per tot el poble lligats amb cordes que els trenquen els músculs del coll (capllaçats) i encara a altres els llancen a l'aigua, on molts d'ells s'ofeguen. Totes aquestes barbaritats es fan amb diner públic. Després de veure en aquests vídeos tot el patiment infligit a animals innocents, em pregunto on és l'empatia, la compassió i la sensibilitat envers els més febles.

Barcelona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia