El lector escriu

Patricia Caicedo

“Això no té preu” és una expressió que sovint fem servir davant d'un fet viscut, situació o espectacle que ens ha agradat molt. És el que li va passar al públic que va assistir la setmana passada al concert de música catalana de la soprano Patricia Caicedo, acompanyada al piano per Nikos Stavlas, en un lloc tan acollidor com és la Sala Llevant de la Biblioteca de Catalunya.

Aviat farà una dotzena i mitja d'anys que Patricia Caicedo, colombiana, viu a Barcelona, tot i que la seva polifacètica dedicació la fa viatjar per tot el món com a experta en l'estudi (amb llibres de referència) i la interpretació del repertori de cançó ibèrica i llatinoamericana, impartint classes magistrals, conferències i recitals a un llarg seguit d'universitats americanes i europees. A part de fundadora del BCN Festival of Song, Caicedo promociona internacionalment creadors catalans (de diversos àmbits) en la plataforma d'internet EYECatalunya.

Hi ha “ambaixadors” oficials de Catalunya i persones que fan d'ambaixadores mostrant la seva creativitat i professionalitat, a més d'honestedat, intel·ligència, constància, innovació... i estimació al país d'acollida. Quina diferència amb alguna anomenada diva pretesament nostrada que té el cor a Espanya i els diners i la residència oficial a Andorra!

Si teniu ocasió, no us perdeu una actuació musical seva; a les excel·lents qualitats de soprano, hi afegeix personalitat, naturalitat i calidesa d'artista. Per alguna cosa a partir del 2008 va ser inclosa en la prestigiosa publicació Who's Who in America.

A més, el “no té preu” es va concretar en entrada gratuïta.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia