El lector escriu

Salvem la Costa Brava?

L'autopista C-32, que tots coneixem com la de Mataró o del Maresme, i la C-35/65/31, que ens obre camí, enllaçant amb la A-7 a Maçanet fins a Palafrugell, i que segurament amb el temps arribarà fins a Figueres, representen més de 150 quilòmetres de via ràpida que ajuden al desenvolupament del territori. A algú li fan fàstic aquestes vies, i moltes d'altres ja ben consolidades, que ens han costat anys i panys d'aconseguir? Eh que no?

Lloret necessita aquests 6 quilòmetres d'autopista que, per més que ens enganyin, no tenen res a veure amb salvar la Costa Brava, que, en molts casos i per circumstàncies que ens han sobrepassat, ja sabem prou bé tots quan, com i on hi vàrem fer tard. Una altra cosa seria que no es fessin els elements pertinents a fi que la fauna del nostre bosc no es pugui moure en llibertat, i sabem que això no serà.

La Costa Brava, aquesta costa que sí que hem de preservar i millorar tant com puguem, està uns quants quilòmetres apartada d'aquesta via. Si el que pretenen és que tornem a anar “en burro”, llavors no ens calen carreteres ni autopistes.

Lloret de Mar (Selva)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia