El lector escriu

Educació i ensenyament

El col·lectiu de famílies de l'institut Ventura Gassol de Badalona comença a creure que als gestors del Departament d'Ensenyament els manca la cortesia que s'ensenya amb les normes bàsiques de l'educació. Si és així, llavors entenem el canvi d'educació a ensenyament en la denominació del departament.

Fa més de tres mesos que –com a part interessada (condició reconeguda explícitament per resolució del Parlament, en tant que partícips del projecte d'execució de les obres d'un nou institut)– els vàrem fer el primer requeriment d'informació, atès que el projecte de pressupostos de la Generalitat per aquest any incloïa una dotació de 4,5 milions d'euros per al nou institut Ventura Gassol. I ja fa més d'un mes que vàrem tornar a insistir-hi amb un altre escrit.

A data d'avui, el Departament d'Ensenyament ni tan sols ha acusat recepció dels nostres escrits, tot i que ara ja (per fi!) el Parlament de Catalunya ha aprovat els pressupostos amb la partida abans esmentada. Podem entendre les condicions que imposa l'estricte compliment d'un procediment administratiu (entre d'altres coses, garantia d'equanimitat per al ciutadà), però no la manca de respecte cap a la ciutadania.

Badalona (Barcelonès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia