El lector escriu

Alternativa convincent i segura

Després del resultat del PSC en les eleccions catalanes del 27-S, el PSOE ha de saber administrar i aprofitar amb intel·ligència el rol dels i de les socialistes de Catalunya. Encertat i calculat, l'inici de la precampanya del PSOE. Primer, número 2 del PSOE per Madrid a les generals, Meritxell Batet, catalana. Segon, visita de Pedro Sánchez al quarter general del PSC pocs dies després del 27-S. Alternativa convincent i segura, que convenci la majoria de ciutadans i ciutadanes. I segura, en el sentit que tingui no una majoria absoluta, que ja no s'estila, sinó una majoria suficient i estable, amb pactes si cal, vers una governabilitat governable, eficient i satisfactòria. Les enquestes ja comencen a marcar terreny. Fiables o no,
indiquen, assenyalen més o menys el panorama que ens espera. La maquinària, les estratègies dels partits s'han
posat en marxa, i els seus líders fan valer el seu discurs. El canvi, el nou rumb polític espanyol, hi ha de ser. Des del meu punt de vista, el PSOE és qui ha de portar les regnes del país. Conseqüentment el Partit Socialista, el centreesquerra, ha de ser capaç de fer arribar el seu programa a la ciutadania. Un programa realista, acaparador de totes les temàtiques, i sobretot convincent i que transmeti solucions possibles a la majoria de espanyols i espanyoles, que ho estem passant malament.

Sant Sadurní d'Anoia
(Alt Penedès)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia