El lector escriu

La CUP fa assemblees però només són consultives

El sistema assembleari no preveu la votació consultiva i després ja faré el que vulgui, o tot o res, aclariu-vos, sisplau. Per culpa d'haver provocat una declaració al Parlament que alguns ingenus de Junts pel Sí varen arribar a pensar que així podrien desbloquejar l'elecció del president del govern, ara ens trobem on som. Si el control econòmic el té el govern de l'Estat, s'ha de ser una mica intel·ligent, només una mica, per tenir clar que d'una vegada per totes faran servir la força que els dóna tenir la clau de la caixa per fer baixar d'una vegada el que hem batejat moltes vegades com un suflé, com una costellada, com una mania d'en Mas, o la idea de quatre catalans.

Qui juga a favor que això petarà? En primer lloc, la CUP, i en majúscules, ja que posa per davant els seus interessos als del nostre país. En tinc els nassos plens, d'escoltar posicions parlant dels drets socials, totalment lícits, però no per fer-ne bandera i així voler acaparar la voluntat del meu país. En segon lloc, aquests mateixos que esmento en primer lloc, estan donant la victòria al PP a la resta de l'Estat a les eleccions, tot i que no s'hi presenten. I això crec que és el que volen per així poder queixar-se de tot. Fer el ploramiques pot tenir resultats a curt termini, però no ens fa servei pel que es vol aconseguir.

Demano a tots els que varen votar el 27 de setembre les opcions independentistes que el 20 de desembre no votin, és el millor que podem fer per nosaltres mateixos. I acabo dient una cosa molt clara: el primer de no complir la llei ha estat el govern espanyol, però això no ens dóna el dret de fer el mateix.

PD: Si la CUP és assembleària, que tingui els nassos de fer el que diuen les seves bases, i si no que pleguin aquests que diuen ser la mesa nacional.

Girona

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia