Editorial

L'impacte de la mort de Jordi Comas

La desaparició de Jordi Comas ha suposat un fort impacte en la societat gironina per un motiu doble: en primer lloc, perquè es tractava d'un referent en el món de l'emprenedoria, una veu sensata i experimentada que es trobarà a faltar molt en el difícil procés de superació de la crisi econòmica; en segon lloc, perquè la seva ha estat una mort violenta que s'ha produït durant l'assalt a casa seva, una acció que desgraciadament els darrers mesos s'ha estès de manera preocupant a les nostres comarques.

Amb la mort de Comas se'n va tot un exemple en la interlocució entre la patronal i la resta d'agents socials, una persona de llarga trajectòria lligada sempre a l'impuls econòmic de les nostres comarques, centrada sobretot en el món del turisme, que coneixia de primera mà com a propietari de diversos negocis de la restauració i l'hostaleria. També un home compromès amb la cultura i l'idioma del nostre país, de manera especial amb el diari El Punt, que sempre va comptar amb el seu suport incondicional i fins i tot econòmic.

Tots els recordatoris que ahir es van començar a fer només de saber-se la tragèdia coincideixen a destacar el tarannà obert i entusiasta de l'empresari, que presidia la FOEG (Federació d'Organitzacions Empresarials de Girona) des del 2009, i estava vinculat a incomptables activitats socials. Arran de la gravetat dels fets que han acabat amb aquesta mort, la policia catalana ha augmentat els controls a les carreteres i les patrulles a Platja d'Aro, ha recordat que robatoris d'aquesta mena no solen acabar així i ha recomanat que s'extremi la prudència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.